Мрежа Живи Места -Регистрация

Екипът на форума най-учтиво ви моли да използвате регистрацията си активно и да допринасяте за обогатяване на информацията за живите места в България, а защо не и отвъд! За целта всеки е призован да пише в поне 1 тема за 1 месец. Потребителят ще има 1 месец гратисен период за ориентиране и опознаване на темите. Нека превърнем това в Живия Форум на България!

С влизането Ви в “Мрежа Живи Места” (наричан по-долу още “сайта”, “форума”, “ние”, “домейна”, “Мрежа Живи Места”, “https://net.demiurgia.org”), Вие се съгласявате със следните условия. Ако не сте съгласни с всички правила, моля не влизайте и/или използвайте “Мрежа Живи Места”. Имаме право да променим тези правила по всяко време и ще направим всичко по силите си да Ви уведомим ако това се случи, но въпреки това Ви съветваме да преглеждате правилата редовно, тъй като ползването на “Мрежа Живи Места” след като са направени промени в правилата значи, че се съгласявате с тези промени.

Нашият форум е базиран на phpBB (наричан по-долу още “те”, “техният”, “phpBB софтуер”, “www.phpbb.com”, “phpBB Limited”, “phpBB Teams”) което е форумна платформа пусната под “GNU General Public License v2” (наричан по-долу “GPL”) и може да бъде свалена от www.phpbb.com. phpBB софтуерът само улеснява Интернет базираните дискусии; phpBB Limited не е отговорна за това какво се разрешава и/или какво не се разрешава като съдържание и държание. За повече информация относно phpBB, моля посетете: https://www.phpbb.com/.

Съгласявате се да не публикувате обидни, нецензурни, вулгарни, клеветнически, предизвикващи омраза, заплашителни, сексуално ориентирани, насаждащи етническа омраза и други материали, които нарушават законите на Република България или Международното Право. Ако го направите, това може да доведе до незабавното Ви и постоянно изгонване и сезиране на Интернет доставчика Ви, ако това ни се стори наложително. IP адресите на всички мнения се записват за да помогнат за спазването на тези правила. Вие се съгласявате, че “Мрежа Живи Места” има правото да премахва, променя, премества или затваря всяка тема, по всяко време и по собствена преценка. Като потребител, Вие се съгласявате, че всяка информация, която публикувате ще бъде записвана в база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде споделяна с трети лица без Ваше съгласие, “Мрежа Живи Места” или phpBB не могат да бъдат държани отговорни за хакерски атаки, които могат да доведат до компрометиране на данните.